KOULUTUKSESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET
1. Ravitsemuksen perusteet
- ravitsemussuositusten taustat
- ravitsemussuositukset käytännöntyössä
- ruokavalio, joka takaa riittävän ravintoaineiden saannin
2. Ajankohtainen katsaus keskeisiin vitamiineihin ja kivennäisaineisiin
- ravintolisien kohdennettu käyttö erilaisissa käyttäjäryhmissä
- ravintoaineiden saantisuositukset
- ruokailutottumukset ja niiden muutosten vaikutus ravintolisien tarpeellisuuteen
3. Eri ryhmien ravitsemustarpeet
- erilaiset ravitsemustarpeet ja yksilölliset erityiskysymykset
- keskeisten ruokavalioneuvojen antaminen apteekissa
- vatsa- ja suolistovaivojen ruokavaliohoito
4. Ravitsemus ja asiakaslähtöisyys
- ravitsemuskeskustelu osana asiakaspalvelutilanteita
- ravitsemustila ja keho-/ruokasuhde
Koulutuksen sisältö on tuotettu 10/2021.
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa Anna Salonen anna.salonen@fok.fi
Muut kysymykset oppimiskeskus@fok.fi
Ilmoittautuminen
Verkkokoulutus alkaa heti ilmoittautumisen jälkeen ja on käytettävissäsi 6 viikkoa ilmoittautumishetkestä. Järjestelmä lähettää automaattisesti tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jonka mukana tulevat kirjautumistunnukset verkko-oppimisympäristöön.
Ilmoittautuminen on sitova, koulutusta ei voi perua ilmoittautumisen jälkeen.
Todistuksen tulostaminen
Todistuksen voi tallentaa tai tulostaa oppimisympäristössä heti, kun kaikki tehtävät on suoritettu. Todistus on tulostettava verkkokoulutuksen voimassaoloaikana (6 viikon sisällä). Jälkikäteen toimitetusta todistuksesta peritään 15 € toimistomaksu (+ alv 24 %).
Muutokset mahdollisia.
Copyright © Farmasian oppimiskeskus